Det börjar märkas nu

Skrivet 2011-09-06 Klockan 16:50:15






Gissa vad vi gjort idag?! Valt studentmössa såklart! Och herregud, det finns ju tusenmiljoner alternativ!! Rött här och blått där, blankt här och strass där, skriv här och välj där. Jag blev i alla fall nöjd till slut och det blev mitt namn och året på mössan med grönt band - älskade naturvetare ♥ - och vit inuti. Det enda jag inte kunde bestämma mig för är vad som ska stå i skärmen - det finns ju massor man kan skriva! Vad tycker ni? Eller ännu bättre - vad skrev ni? Kul att veta, så kommentera gärna! Men det härligaste med detta är ändå att det är NU det börjar märkas, det är NU man känner att man är inne på sista året. Amazing!


xoxo Linnica



Ringar

Skrivet 2011-09-06 Klockan 16:32:08







Av någong anledning tycker jag väldigt mycket om ringar. Och av någon anledning har jag börjat tycka ännu mer om dem på senare tid. Det lyser verkligen upp. Så mer ringar på era fingrar tack!


xoxo Linnica



Glassigt

Skrivet 2011-09-05 Klockan 19:25:00






Drömskt god glass kan jag lova!

Idag har jag äntligen varit och hämtat ut mitt älskade körkort! Det var verkligen en härligt känsla, men samtidigt kändes det lite konstigt att se sitt eget ansikte på just ett körkort - inte vilket vanlgit kort som helst. I alla fall inte för mig. Jag är lycklig jag.


xoxo Linnica



London i mörker

Skrivet 2011-09-01 Klockan 16:22:00






Nu vet jag vart mina julklappar bör komma ifrån! :)


xoxo Linnica



RSS 2.0